Den Røde Tråd

Med frirum til at lege og dyrke motion er der på Nordhavnens første p-hus i København lagt op til en gentænkning af et traditionelt parkeringshus.

På taget er der indrettet en innovativ legeplads, som passer ind i det urbane miljø på Københavns Nordhavn.

Søren Jensen har gennem projektets design fase været ingeniørrådgiver på konstruktionen i relation til de støttende konstruktioner ved legepladsen og facadeelementerne. Vi har også været rådgivere i forhold til den lange trappe, som går op langs den 24 meter høje facade og de ca. 40 plantekasser, der også indgår som en del af facaden.

Bygningen stod færdig i 2016 og nu har de internationale medier fået øjnene op for det nye P-hus ’Den Røde Tråd’. Senest har Huffington Post bragt en artikel omkring projektet, der er tegnet af JaJa Arkitekter.

Artiklen kan ses her.

 

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere