Nye tankanlæg langs motorvejen

Illustration Snøhetta

Vi har i samarbejde med Snøhetta, AG5 og Q8 vundet konkurrencen om 6 nye tankanlæg – 2 bemandende og 4 ubemandede. Vi har gentænkt oplevelsen af at tanke med to koncepter.

Illustration Snøhetta

Til de bemandende anlæg har vi i samarbejde med Snøhetta udviklet et design, hvor bygningen dannes ved at ’løfte’ en del af landskabet og lave stationen under det hævede landskab. Det hævede landskab, laves som et grønt tag på en CLT (Cross Laminated Timber) konstruktion. Hvor taget møder jorden, er der opgang til et legeområde ovenpå bygningen, med kig ned til tankområdet.


Illustration AG5

Sammen med AG5 har vi til de ubemandede anlæg fokuseret på at lave overdækninger, der giver mere karakter og genkendelighed, samt at gøre anlæggene imødekommende og sikre overblik og tryghed. Dette har resulteret i et design, hvor en dynamisk formet stålkonstruktion sammen med ETFE puder giver en let og transparent overdækning.

Vejdirektoratet har i deres tildeling rost projekterne for deres høje evne af landskabelig tilpasning, samt høje kvalitet.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere