Better Corporation

Better Corporation er overskriften for Søren Jensens tilgang til social ansvarlighed (CSR) og Miljøledelse. Tilgangen er udviklet ved en intern gennemgang af de områder, hvor Søren Jensens virksomhed bidrager og kan bidrage til social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Som supplement til den interne gennemgang er BCorp systemet anvendt – i første omgang som inspirator for udvikling af vores tilgang til social- og miljømæssig ansvarlighed. I efteråret 2017 ansøgte vi om BCorp certificering og vi venter i øjeblikket på, at BCorp International opdaterer standarden for bygningsdesign.

Førnævnte proces har resulteret i formuleringen af en række fokuspunkter for vores projekter (orange) og vores virksomhedsdrift (blå).

Søren Jensens medarbejdere gør allerede meget for at fremme social og miljømæssig ansvarlighed i vores projekter og virksomhedsdrift, hvilket vi har fået bekræftet i vores gennemgang.  Vores ambition er, at Søren Jensen, via vores tilgang til Better Corporation, sammen med vores projektteams og samarbejdspartnere løbende identificerer muligheder for at bidrage til byggeriets og samfundets bæredygtighed.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere