Værdier

Søren Jensen har modet til at gå forrest og skabe inspirerende ingeniørkunst – vi afsøger aktivt markedet og teamer op med samarbejdspartnere mens papiret endnu er blankt. Vores udfordrende og kreative tilgang fra projektstart er med til at sætte den rette kurs.

Op gennem 3 generationer har vores familieejede firma opbygget de kerneværdier, som gør os til Søren Jensen. Dybt i vores firmas DNA ligger kerneværdierne kreativitet og ansvarlighed, som har fulgt os siden Søren Jensen, grundlagde firmaet i 1945.

Grundlæggerens søn, Erik Jensen har fastholdt og udviklet firmaets evne, mod og lyst til at afprøve nye teorier og materialer. Erik satte for alvor gang i den tværfaglige udvikling, som sidenhen både organisatorisk og løsningsmæssigt har præget firmaet.

I 2004 blev 3. generation Frank Jensen, ansat i firmaet efter en årrække i udlandet. Han medbragte et globalt udsyn og fokus på den teknologiske udvikling samfundet gennemlever.

I dag har 3 x Jensen deres daglige gang i firmaet. Erik som ledende ingeniør og bestyrelsesformand, Frank som visionær administrerende direktør og Flemming, Eriks anden søn, som IT-medarbejder. Sammen udgør de firmaets samlede ejerkreds.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere