Aarhus Teater – Historisk udenpå og moderne indeni

Når Aarhus teater i august skyder sæsonen i gang for 2018 og 2019 bliver det i andre omgivelser end vanligt da store scene skal under en gennemgribende renovering, som vil gøre Aarhus Teater til et af de mest teknisk avancerede i Europa.

De mange forestillinger har slidt Store Scene og det tekniske udstyr lever ikke længere op til de forventelige krav til et moderne teater. Vores faste team med speciale i fredet og bevaringsværdigt byggeri kommer henover sommeren til at arbejde med projektet, hvor alt det scenetekniske udstyr, ventilation og el-installationer gennemgår en komplet udskiftning.

Vi påbegynder det omfattende arbejde i slut maj efter projektgodkendelse hos kulturstyrelsen og myndighederne.

”Det er altid spændende at arbejde med en historisk bygning og vi har i Søren Jensen en lang historik med at arbejde på forskellige projekter for Aarhus Teater. Vi skal til at modernisere de tekniske forhold på Store Scene, hvor det 21 meter høje scenetårn strippes fra gulv til loft. Vi bygger herefter det hele op igen med moderne udstyr. Vi udskifter ved samme lejlighed den gamle drejescene med en tidssvarende og ombygger orkestergraven.” Max Haugaard, projektleder, Søren Jensen

Renoveringen af Store Scene forventes færdigt til oktober.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere