Aarhus Universitet – Science and Technology, Åbogade 40

Vi arbejder i Søren Jensen efter en tværfaglig teamstruktur og et af de første teams som blev etableret for snart 8 år siden, arbejdede og arbejder stadig med projekter for Aarhus Universitet.

Vores team har som altid gang i en række forskellige universitetsprojekter, herunder ombygning af tidligere undervisningsrum til laboratorier for fakultet for Science and Technology. Fakultet har lejet sig ind hos FEAS, da afdelingen for Kemi og bioprocesteknologi manglede laboratorieplads.

Det er tekniktungt at lave laboratorieindretning og udfordringen ved dette projekt består i at få plads til installationer og udstyr, i en bygning, som ikke er opført til formålet.

Nedbrydningen blev igangsat hen over ferien i juli måned, men det store træk med at få brikkerne til at falde på plads er først begyndt i August måned.

Arbejdet udføres i samarbejde med C.F. Møller Arkitektur og vi deler derfor en fælles historie om at have arbejdet på projekter for Universitetet siden dets begyndelse.

Siden vores grundlægger, Søren Jensen i 1930’erne var med til at projektere nogle af de første bygninger for Aarhus Universitet har vi arbejdet på en lang række forskellige projekter for Aarhus Universitet. Det betyder at vi over årene har været hen over det bebyggede areal på 200.000 Kvm mere end to gange.

Fakta

Projektet består af en ombygning af tre forskellige bygninger for Aarhus Universitet beliggende Åbogade 40.

  • Bygning 5366: Undervisnings – og eksamenslokale ombygges og indrettes til cellekontorer ved facade mod syd. Facade ombygges med nye vinduer tilpasset ny rumindretning og mod nord indrettes der et depot.
  • Bygning 5794: Er indrettet med kontorer og undervisningslokaler. Undervisningslokale opdeles i kontorer og mødelokaler og i gangarealet indrettes et nyt tekøkken.
  • Bygning 5795: Er opført som en normaletage med kælder, der er udført som sikringsrum, der anvendes til lager m.v. I kælderen placeres et teknikrum for betjening af 1. etage, der er indrettet for undervisning m.v. Etagen indrettes med nye rumopdelinger til vådlaboratorier.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere