Advanced Building Skins konferencen Schweiz

Energi- & indeklimaingeniør Jon Strunge skal i dag holde oplæg på den internationale Advanced Building Skins konference i Schweiz.

”Mange af de førende og mest innovative arkitekt og ingeniørfirmaer fra hele verden deltager i konferencen og med 200 oplægsholdere glæder jeg mig til at få ny viden og inspiration om teknologi, design og praktiske erfaringer.” Jon Strunge, Energi & Indeklima Ingeniør, Søren Jensen

Konferencen Advanced Building Skins har til formål at bidrage til en øget tværfaglig og integreret tilgang blandt byggeriets parter mod at reducere energiforbruget i bygninger.

Bygninger er protyper, der adskiller sig fra hinanden gennem det særegne design brief og kontekst. Sammensætningen af geometriske, materialemæssige og teknologiske løsninger, der ikke er lavet før, kan føre til større helhedsværdi. Digitale værktøjer giver muligheden for at lære hvad de projektmæssige bygningsfysiske udfordringer er og herved skabe et udgangspunkt for konceptualisering af værdiskabende løsninger. Jon Strunge præsenterer en BESTest validering af det parametriske energi- og indeklimasimuleringsprogram Honeybee, og viser nogle cases fra praksis, hvor dette har bidraget til værdiskabende innovation blandt andet at designe en højt ydende facade gennem afprøvning af nøje placerede træer som solafskærmning.

”Ingeniører kan gennem en tidlig kreativ og brugercentreret tilgang hæve den komfort- og energimæssige værdi af bygninger. I sammenhæng med dette supplerer mit indlæg til forståelsen af den rolle som nye digitale designværktøjer har i designet af bygninger.” Jon Strunge, Energi & Indeklima Ingeniør, Søren Jensen

Artiklen fra konferencen bliver publiceret på vores hjemmeside efter konferencen.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere