Aftale underskrevet for kongeligt inspektorat 4

Vi er rigtig stolte over at kunne fortælle at aftalen er underskrevet for Kongeligt Inspektorat 4, omhandlende bl.a. Frederiksborg Slot, Rosenborg Slot, store dele af Nationalmuseet, Sorø Akademi, Liselund Slot, Roskilde Domkirke og konsulentordningen for kirkerne i Fyens og Roskilde stift. Rammeaftalen strækker sig over de kommende 4 år, hvor vi vil gøres vores bedste til at sikre og bringe vores fælles kulturarv bedst muligt videre - gennem respekt for det eksisterende og fokus på fremtiden. Vi ser frem til snarest at starte de første projekter op.

Søren Jensen skal løfte opgaven i et stærkt samarbejde med Erik Arkitekter og Leif Hansens Tegnestue og glæder os til at bygge videre på vores iforvejen gode relation.

Med denne nye opgave fortsætter vi på vores rejse med spændende kulturarvs opgaver, der bl.a. også tæller Nyborg Slot restaurering og tilbygning samt Lyngby Rådhus renovering og ombygning. Vi er beærede over endnu en gang at få lov at arbejde med bygninger af denne kaliber og stolte over hvad vores fokus på området giver os af muligheder. Du kan læse mere her: https://slks.dk/nyheder/2020/slotte-og-haver/de-nye-kongelige-bygningsinspektoerer-er-nu-fundet/

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere