Det skal være sjovt at gå på arbejde

For 29 år siden startede Forretningsleder Jesper Meldgaard som konstruktionsingeniør ved Søren Jensen. Jesper har svært ved at fremhæve, hvad der har været det bedste ved at være ved Søren Jensen, da han fagligt har været igennem de fleste roller i firmaet. Jesper Meldgaard beskriver, hvordan hver rolle og hver fase i livet har sin egen charme og udfordringer, for ham er alt, hvad han beskæftiget sig med spændende, når han først fordyber sig.

”Jeg har været igennem en lærerig proces, som ikke mindst skyldes Bestyrelsesformand og daværende direktør Erik Jensens evne til at inddrage mig i diverse opgaver. Jeg er taknemmelig for den tidlige oplæring som Erik har givet mig indenfor ledelse - han opgav mig meget hurtigt på konstruktionsdelen.” Sagt med et smil. ”Vi arbejdede meget tæt sammen og da hans søn Frank fik overdraget direktørstolen, fortsatte jeg med ledelsesopgaverne som tegnestueleder i Aarhus. Frank igangsatte vores projektlederuddannelser, hvor jeg selv tog en master i projektledelse i 2014 og det har været godt også at blive klædt på med en teoretisk ballast.” Jesper Meldgaard

Graf 1 – Vi har lavet en graf som tydeligt viser, hvor meget arbejdsopgaverne kan skifte over en årrække. Grafen viser overgangen til tegnestueleder i 2013 og forretningsleder i 2016.

I 1995 startede Jesper Meldgaard sammen med Erik Jensen som bygherrerådgiver på Hansenberg og Egmont Højskolen, to bygherrer som Jesper er stolt over at firmaet stadigvæk arbejder på projekter for.

”Flere af disse kunder er blevet ligeså meget venner som kunder og det er en fantastisk oplevelse. Jeg syntes stadigvæk det er sjovt at være såvel bygherrerådgiver som leder - det er spændende at have fået lov til at afprøve forskellige områder, men hvis jeg skal vælge ét, så har det særligt været kontakten med de forskellige bygherrer/arkitekter/entreprenører gennem efterhånden mange år. Der er tryghed og åbenhed med de bygherrer som man har arbejdet sammen med i mange år. Det er også noget af det som jeg savner allermest ved at have fået en ledelsesrolle, for så har jeg ikke helt kontakt med dem i så høj en grad som før. Ved Søren Jensen får man det ansvar som man selv tager. Det er muligt at udvikle sig og hvis vores medarbejdere ønsker det, så har de gode muligheder for selv at præge deres egen faglige retning.” Jesper Meldgaard

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere