Digitalisering af håndberegninger

I løbet af de sidste 3 år har 4 af vores konstruktionsingeniører arbejdet med at få implementeret Tedds i det daglige beregningsarbejde. Tedds der er et tillægsprogram til Word der gør det let at opsætte beregninger i foruddefinerede skabeloner.

”Tedds er ikke udbredt i branchen, men det giver os mulighed for at digitalisere vores håndberegninger, hvor vi let kan foretage redigerbare beregninger samtidig med at vi laver den statiske dokumentation.” Lars Hestbech, Søren Jensen

Ved at effektivisere vore standardberegninger får vi frigjort mere tid til at arbejde med de mere krævende detaljer, som er med til at flytte projekterne.

Ved projektoverdragelse, har det førhen været tidskrævende at overdrage den statiske dokumentation. Standardiseringen af beregninger gennem Tedds er her et vigtigt element til at mindske udfordringen i at overdrage projekter.

”Jeg har tidligere været vant til at foretage beregningerne i Excel og herefter skrive det ind i et tekstprogram. Ved brugen af Tedds sparer man derfor meget tid, idet teksten bliver skrevet løbende med, at beregningerne foretages. Derudover når jeg ser et beregningsark i Tedds, som jeg ikke selv har lavet, kan jeg nemt gennemskue beregningerne, fordi vi anvender de samme beregningsskabeloner og opsætninger.” Signe Grau Jensen, Søren Jensen

Vores Tedds udviklingsgruppe står udover udviklingsarbejdet også for at lave interne kurser og videreformidling til vores andre faggrupper, som også kan benytte sig af programmet.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere