En god dag i Dome of Visions

Fredag den 30. juni blev der i Søren Jensen afholdt et firmaarrangement i Dome of Visions.

Inspirationen til Domes of Visions stammer fra Sir Richard Buckminster Fullers ambition om den selvforsynende og mobile bolig. Allerede i 1954 arbejdede Sir Richard Buckminster Fuller på den selvforsynende Geodesic Dome. Disse tanker er blevet videreført til Dome of Visions 3.0 på Aarhus Havn, der er et samarbejde mellem Aarhus Kommune, NCC og organisationen Dome of Visions, samt en videreudvikling af de to tidligere dome-eksperimenter, der har været opsat i Stockholm og København.

Dome of Visions er derfor en fantastisk ramme for at diskutere bæredygtige forretningsmodeller og det regenerative byggeri. Vi benyttede de spændende rammer til at introducere vores medarbejdere til det seneste års arbejde med formaliseringen af en tredimensionel bæredygtig forretningsmodel for Søren Jensen.

Som firma arbejder vi fortsat på at få emnerne fra vores Søren Jensen Brief helt ind under huden. For at få skabt en fælles forståelse og åbnet op for emnerne blev der i anden halvdel af dagen afholdt seks parallelle workshops, hvor vores medarbejdere via en række opgaver fik mulighed for at byde ind med ideer og input i forhold til; Søren Jensens firmakultur, Teamledelse, rollen som den kreative ingeniør, kvalitetssikring og design af fremtidens byggeri, der er regenerativt og bruger-centrisk.

Vi har haft en spændende dag, hvor der blev lyttet, snakket og arbejdet med en række forskellige emner i inspirerende omgivelser.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere