En praktik fortælling fra vores tegnestue i Aarhus

I forårssemesteret 2022 var Karen Sofie Andersen i praktik som konstruktionsingeniør her i Søren Jensen. Karen var en del af et af vores tværfaglige teams i Aarhus, hos Teamchef Tonni Elkjær.

”Det der fangede min interesse ved Søren Jensen, er de mange kreative og anderledes byggerier. F.eks. Ilulissat Isfjordscenter på Grønland, den nye Bestceller bygning på Frederiksberggade og Vandkulturhuset i København. Det er lidt mere interessant at være med til at regne på, end de simple firkantede byggerier.”

Udover Karens interesse for de kreative og anderledes byggerier, fik hun også mulighed for at beskæftige sig med dem under sit praktikforløb:

”Som praktikant får man også lov til at prøve de større og mere udfordrende projekter. Jeg har for eksempel siddet med et byggeri i konsekvensklassen CC3+. Det synes jeg var fedt at komme med ind over.”

Generelt er Karens indtryk, at man som praktikant hos os får mulighed for at præge sit eget praktikforløb:

”Jeg haft indflydelse på, hvad jeg gerne ville lave. Lige nu fører jeg tilsyn som var et af mine ønsker i starten af praktikken, fordi jeg ikke har så meget byggeplads erfaring. Det har været givende for mig at få lov til at opleve den håndværksmæssige del, og hele tilsynsprocessen.”

Vi er stolte over Karens fortælling om hendes praktikophold hos os, og vi har heldigvis ikke sluppet Karen, da hun er fortsat som studentermedhjælper.

Har Karens praktik fortælling inspireret dig, og har du fået lyst til at søge en stilling eller en praktikplads hos os, så følg med her på vores hjemmeside under fanen "job".

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere