En praktik fortælling fra vores tegnestue i København

Magnus Holm Jensen var under sit forårssemester 2022 i praktik, som HVAC og Bæredygtigheds praktikant, på vores tegnestue i København.

Da Magnus blev spurgt ind til, hvordan det har været at være i praktik i Søren Jensen, fortalte han følgende;

Jeg er blevet hørt, og jeg har været med helt fra start af, og fået en masse ansvar. Så det synes jeg har været super fedt.”

Derudover beskriver Magnus fordelene ved at være en del af et tværfaglig team således;

Jeg har fået lov til at arbejde med bæredygtighed, som min første prioritet. Derudover har det været spændende at komme rundt og snuse til lidt forskelligt. Jeg har været med til VVS fagtilsyn, og så har jeg også siddet med energi og indeklima, og lavet energiberegninger. Jeg sidder også overfor en tidligere konstruktionsingeniør med 20 års erfaring, som nu fokuserer på bæredygtighed. Han har været god til at forklare forskellige konstruktionsmæssige principper, og det har givet mig en større forståelse for de forskellige fagligheder som er i spil, når der arbejdes med bæredygtighed.”

Magnus er nu tilbage på DTU for at færdiggøre sin uddannelse som Diplomingeniør i bygningsdesign. Vi har heldigvis ikke sluppet Magnus, da han har takket ja til at fortsætte som studentermedhjælper.

Sidder du og drømmer om ansvar fra dag ét i dit praktikforløb, og synes du det lyder som et spændende fagligt miljø, så hold øje med vores job- og praktikopslag her på vores hjemmeside.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere