Et gastronomisk eksperiment

Søren Jensen har fået egen svampefarm, i den kommende tid vil vores tegnestue i København teste prototypen af Beyond Coffee’s mini svampefarm, som forhåbentligt vil kunne levere friskdyrkede svampe til frokosten.

Svampefarmen er blot ét eksempel på Søren Jensens arbejde med Better Corporation. Vi begyndte sidste efterår at undersøge mulighederne for, hvad vi kan gøre med det affald vi som firma genererer. I den forbindelse blev der sat fokus på vores produktion af kaffegrums.

Det er under én procent af næringen, som bliver brugt når der brygges kaffe, det er udelukkende aromaen. Grumset er stadig fyldt med næring, hvilket gør at det kan blandes op med mycelium spore, som i dette tilfælde bliver til fine spiselige østershatte.

Vi er derfor i færd med at undersøge om vi kan lave vores egne mini svampefarme på kontorerne. Svampene bliver ved testen dyrket i det kaffegrums, som produceres på tegnestuen i København.

Der er mere om svampeproduktion på Beyond Coffee’s hjemmeside.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere