Ilulissat Isfjordcenter

Vores brandtekniske rådgiver har taget området ved det nye Ilulissat Isfjordcenter i selvsyn.

Det nye Isfjordcenter er en ny bygningstype i forhold til hvad der normalt opføres i Grønland - vores brandtekniske rådgiver Carsten S. Hansen har derfor været en tur i Ilulissat i Grønland, hvor han har introduceret de grønlandske brandmyndigheder til funktionsbaseret brandkrav i forbindelse med projektet.

”Grønland er et charmerende land og jeg har sat stor pris på at møde det grønlandske beredskab. På turen fik jeg en grundig introduktion til det grønlandske beredningsmandskabs materiel. Ilulissat er en stor kommune, det er Grønlands tredjestørste på ca. 1.000 Km fra nord til syd med 4.000 indbyggere. Det har derfor været interessant at blive introduceret for hvilke muligheder beredskabet har.” Carsten S. Hansen, Teamleder og Brandteknisk Rådgiver

Selv om det på nuværende tidspunkt er mørkt stort set døgnet rundt, så fik Carsten S. Hansen mulighed for at indfange den betagende natur som Isfjordcenterets besøgende kommer til at opleve. Vi har udvalgt nogle fotos, som vi gerne vil dele med jer.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere