Ingeniørerne nyder udsigten 300 meter over Manhattan

Vores fire ingeniører som fornyelig deltog i en konference i Boston benyttede lejligheden til at tage på virksomhedsbesøg hos SOM (Skidmore, Owings & Merrill) i New York.

”Fagligt var det nok den største oplevelse, IASS 2018 gav os meget, men besøget hos SOM og et af deres højhusbyggerier, det har gjort sit indtryk.” Mikkel Frandsen

Rasmus Holst fortsætter: ”Vi fik en rundvisning på deres kontor og så fik vi en eksklusiv rundvisning på 65. etage af et igangværende højhusbyggeri ved Manhattan South West, hvor de er i gang med at opføre seks tårne.”

SOM - en liga for sig selv

SOM er en af de store spillere i USA indenfor højhuse og vores ingeniører var ikke uimponerede over det valgte design af højhuset, hvor de stabiliserende søjler i den nederste etage er fjernet, så det kun er kernen som bygningens 70 etager hviler på.

”Den tegningsdokumentation som SOM havde lavet, den var utrolig veldokumenteret og flot, den måde SOM arbejder på, er meget omhyggelig. De virker utrolig kompetente, imødekommende og meget venlige.” Mikkel Frandsen

Kristian Flyvholm tilføjer: ”Det var interessant at se, hvor mange paralleller til deres mindset som vi opererer med hos os. Det har været en kæmpe oplevelse af få lov til at besøge dem.”

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere