Interne kurser i Revit optimerer processen

Foto Quintin Lake

I dag afholder vi i Søren Jensen et internt grundkursus i Revit for vores VVS ingeniører, tekniske designere og konstruktører.

Vores ambition med at afholde interne kurser i Revit er, at gøre alle vores medarbejdere fortrolige med de Revit-modeller, der ligger til grund for vores projektering.

Der tilføres værdi til bygherres projekt, når vores medarbejdere kan komme ind og se, hvad tegnerne/ modellørerne producerer for ingeniørerne - herved opnår ingeniørerne selv, at få et tidligt indblik i byggeriet.

Vi sigter efter at opnå en optimal proces, hvor vores ingeniører bruger deres erfaringer fra andre projekter, til at opdage eventuelle udfordringer allerede i 3D modelleringen. Det er erfaringer, som kan supplere vores BIM medarbejderes viden og derfor er det vigtigt at få ingeniørerne med til at optimere projekteringen i Revit.

Udfordringer som disse løses normalt på byggepladsen – hvis vi fremover kan opdage udfordringer på tegningsbasis kan dette klares allerede i projekteringsfasen. Herved vil vi på sigt få projektforløbene på byggepladsen til at køre endnu bedre, fordi projekteringsfasen optimeres.

Interne kurser i Revit

I BIM har vi en udvalgt skare af superbrugere, som jævnligt mødes til udviklingsdage, de har blandt andet ansvaret for at opdatere vores kursusmateriale og vejledninger til de nye funktioner og arbejdsmetoder, samt afholde de interne Revit kurser - År for år bliver vi klogere på programmets muligheder.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere