Julehilsen 2016

Foto Quintin Lake

Søren Jensen vil med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår, benytte den kommende højtid til at takke vores kunder og samarbejdspartnere for alle de spændende projekter som vi realiserer sammen. 2016 har været et begivenhedsrigt år og vi ser frem til nye spændende projekter og samarbejder i 2017.

Da vi organiserede vores medarbejdere i tværfaglige teams var det med forhåbningen om at få opbygget et endnu større engagement og fokus på projekterne, hvilket i 2016 har vist sig at være en succes.

De tværfaglige teams udviser et engagement i projekterne, som samtidig er med til at opbygge et tæt samarbejde med arkitekterne. Et sådant samarbejde har fx fundet sted ved konkurrencefasen for Risskov Brynet, hvor LOOP Arkitekter har været med til at sætte ord på, hvordan arkitekter og ingeniører kan opnå solide løsninger gennem et tæt samarbejde.

Vi har samlet et lille indblik i året der gik, især med et lille udvalg af de projekter som kommer til at præge 2017.

Visualisering C.F. Møller

Sammen med C.F. Møller som totalrådgivere, skal vi være med til at skabe fremtidens Sølund, på ca. 37.895 m2, der kommer til at få en helt særlig placering på Nørrebro, København. Projektet er et ambitiøst foregangseksempel for fremtidens byintegrerede plejecentre.

Visualisering Dorte Mandrup

Opalen bliver Ingeniørforeningens IDAs nye vartegn på Kalvebod Brygge. Tilbygningen på 790 m2 har et let og svævende udtryk, som er blevet til på baggrund af et konstruktionsprincip udarbejdet i et samarbejde mellem Dorte Mandrup Arkitekter og Søren Jensen.

Vi har en stor portefølje af projekter som ikke alle er kommet på vores hjemmeside, her kan nævnes Nyborg Slot, hvor en moderne tilbygning skal være med til at skabe en helhed, der styrker formidlingen af slottet, fæstningens og torvets historiske betydning.

Foto Thomas Mølvig

Vi har ligeledes en del projekter som enten står færdige eller som bliver afsluttede i løbet af det nye år. Fx har folk siden januar 2016 kunnet nyde det nyrestaurerede Kunsten – Museum of Modern Art Aalborg.

I kan se frem til næste år, hvor vi løbende vil dele vores passion for ingeniørfaget og tilføje flere projekter til hjemmesiden.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere