Julehilsen 2018

Foto Rømerhus af Quintin Lake

2018 har på mange måder været et progressivt år for Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og inden vi lukker ned for i år og går på juleferie, vil vi benytte lejligheden til at ønske jer en rigtig glædelig jul og på gensyn i det nye år.

IKONPROJEKT OG INGENIØRERNES OSCAR

Året blev skudt i gang med den store nyhed at vi var på vinderholdet ved det ambitiøse Vandkulturhus, på ”Papirøen” i København. Vandkulturhuset, der er i samarbejde med internationalt anerkendte Kengo Kuma og Cornelius Vöge kommer til at blive et kulturelt samlingspunkt og ikon for København.

Årets afslutning er ikke mindre festlig, da vi som kronen på Rømerhus projektet modtog ingeniørernes Oscar, en Structural Award for bedste ’Structural Transformation’. Structural Awards er en prestigefyldt international pris for konstruktionsingeniører og vi er derfor meget stolte og beærede over den internationale anerkendelse vi har modtaget i forbindelse med den omfattende renovering og revitalisering af Rømerhus i Aarhus. Det er 5. gang vi er nominerede og 3. gang vi vinder den prestigefyldte pris.

NYT INDUSTRITEAM

Vi har igen i år udvidet medarbejderstaben og den store efterspørgsel på vores ydelser indenfor industriprojekter har medført at vi i 2018 har udvidet med endnu et industriteam. Vi har nu tre teams, der supplerer hinanden indenfor forskning-, pharma- og fødevareindustrien. Alle tre industriteams bidrager til projektløsningen med deres store erfaring og kompetencer indenfor laboratorier.

UDVIDELSE AF AREALET I KØBENHAVN

Vi er nu ved at lægge sidste hånd på den 200 Kvm store udvidelse af vores tegnestue i København, vi forventer at få afsluttet de sidste detaljer af indretningen i begyndelsen af 2019. Det betyder meget for os som firma at kunne byde velkommen i vores lyse og kreative omgivelser centralt i København, så vi fortsat kan vedblive med at udvikle netværket på Sjælland.

NYT JYSK DOMICIL

Vi kan allerede nu løfte sløret for at 2019 bliver et historisk år for Søren Jensen. Per 1. marts 2019 samles de jyske tegnestuer i et nyt kontordomicil på Åboulevarden 13 i Aarhus og hermed fraflytter Søren Jensen adresserne Havneparken i Vejle og Papirfabrikken i Silkeborg. Sammenlægningen giver vores firma en robusthed og tyngde samtidig med at vi bevarer de nære relationer til Silkeborg, Vejle og omegne. Silkeborgs tidligere afdelingsleder og nuværende salgschef Gert Petersen kommer fra det nye år til at varetage funktionen som forretningsleder for de to teams fra Silkeborg, som fortsat kommer til at have fokus på Silkeborg.

Hovedkontoret i Aarhus kommer fra foråret til at rumme alle 160 jyske medarbejdere. Ved at sidde sammen opnår vi en øget nærhed mellem vores medarbejdere og vores teams samtidig med at vi får lettere ved at sikre kompetenceudviklingen og øge vores specialisering. Som specialister arbejder vi sammen med gode arkitekter, der naturligvis fortsat kan forvente at vi leverer højt specialiseret viden.

NYT SØSTERSELSKAB

Der er en stor efterspørgsel for at få professionel assistance med at styre økonomien på store og komplekse projekter i det skandinaviske marked. Det har medført at vi i sommers introducerede vores nye søsterselskab Søren Jensen Project Controlling, som er kommet flyvende fra start.

Den adm. direktør for Søren Jensen Project Controlling Ulrik E. Fink er også trådt ind som adm. direktør for vores andet søsterselskab New Nordic Engineering, hvor han sammen med Stig Dahl-Hansen tegner den øverste ledelse.

Vi ser frem til de nye muligheder som 2019 vil bringe og vi vil i Søren Jensen sende en stor tak for det gode samarbejde til vores kunder og samarbejdspartnere - sammen skaber vi fremtidens byggeri.

God jul og godt nytår

Vi ses i 2019

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere