Korte beslutningsveje og teamspirit

Danmark er et attraktivt område at placere datacentre i, blandt andet på grund af vores forsyningsnet og grønne energi. Vores datacenterteam arbejder derfor med at udnytte de muligheder, der er for genanvendelse af den energi, som bliver tilført datacentrene.

Vores datacenterteam har i løbet af det sidste år fået nye spændende opgaver i hus, hvilket giver vores team mulighed for at arbejde med en række spændende opgaver, for eksempel regnvandshåndtering, håndtering af køl og energi. Ved datacentre stilles der store krav til håndteringen af regnvand fra tagene på grund af bygningernes store udstrækning. Datacentre forbruger rigtig meget energi og afgiver store varmemængder, hvilket stiller store krav til, hvorledes vi håndterer og genanvender dette.

Teamet har fået flere opgaver i hus, og der er derfor et stort potentiale i at udbygge vores team.

”Holdånden er afgørende hos Søren Jensen, der er korte beslutningsveje og vi kender hinanden på kryds og tværs. Jeg blev selv tiltrukket af teamtankegangen, da jeg kom hertil og det har virkelig levet op til mine forventninger. I arbejdet med datacentre og andre større anlægsprojekter betyder det rigtig meget, at vi arbejder sammen om projekterne fra start til slut. Det er vore teams, som får det hele til at spille.” Carl Ove Larsen, Teamleder & anlægsingeniør, Søren Jensen

Skal du være en del af teamet?

Vi søger en byggeleder og anlægsingeniør til vores datacenterteam - se stillingsopslaget her.

For mere information om datacenterteamet

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere