Kreative frontløbere

Foto Microsoft Danmark

Ved at tænke kreativt og have en innovativ tilgang til ny teknologi, kan vi blandt andet nedbryde de geografiske grænser og effektivisere vores teams arbejdsprocesser. Oftest er det de små tiltag, der gør forskellen.

En fleksibel arbejdsstation

Teknologi er en stor del af vores arbejdsproces – vi bliver bedre til vores arbejde ved at udnytte teknologiens muligheder. At søge efter nye løsninger er ikke kun tidsbesparende, ny hardware kan fx være med til at skabe et bindeled mellem den analoge og digitale verden.

Som bindeled mellem vores kreative og produktive udfoldelse har vi fx investeret i Surface Pro til vores medarbejdere. Denne investering har øget fleksibiliteten for vores medarbejdere, som nu kan tage deres arbejdsstation med ud på byggepladsen og notere eller ændre en tegning ude på stedet. Hertil har vi naturligvis også investeret i understøttende software, så vi sikrer de mest optimale forudsætninger for vores medarbejderes arbejdsproces.

At vi benytter tablets er ikke en hindring for at kunne udføre komplekst og ressourcekrævende arbejde som BIM og Computational Design. Vi løser udfordringen ved at virtualisere vores tunge programmer fra centrale computere.

Vi dækker vores medarbejderes behov for både at have en let transportabel enhed, samtidig med at de kan arbejde med hardcore ingeniørprogrammer. Tror du ikke på os?
Så tjek det ud

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kan du kontakte:

Konkurrenceleder Duncan Horswill

Tlf. +45 24 29 84 42
dho@sj.dk

eller

Salgschef Gert Petersen

Tlf. 41 94 93 00
gp@sj.dk

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere