Legatvinder udstationeres til Malaysia

Troels Ekeroth Bisbjerg har som den første modtaget Søren Jensen Rejselegat, der er stiftet som en gave fra firmaet til Erik Jensen og medarbejderne i forbindelse med firmaets 70-års jubilæum i 2015.

Forventningerne til det årlige legat er, at der for modtagerne og firmaet åbnes op for nye udviklingsmuligheder, arbejdsopgaver og relationer.

En personlig drøm

Troels Bisbjerg har siden elevtiden i 2007 arbejdet for Søren Jensen. Fra den 3. oktober og et år frem er Troels, under de lokale forhold, ansat hos det amerikanske firma Jacobs.
Jacobs Engineering Group, grundlagt i 1947 i USA, er en verdensomspændende virksomhed med afdelinger i både Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Australien, Afrika og Asien.

Troels forventning til opholdet i Malaysia er at opnå en personlig og faglig udvikling og samtidig udlever han en personlig drøm om at arbejde i udlandet.

Fra Malaysia og videre

I Malaysia fokuseres der det første halve år på optimal udnyttelse af BIM, herefter er planen at flytte opholdet videre til Singapore eller Manilla med fokus på installationer. Vores forhåndsindtryk er at disse lande stiller højere krav til BIM modellering.

Efterspørgslen ses allerede indenfor offentlige byggerier - private bygherrer er også ved at få øjnene op for de muligheder, der er ved BIM.
De høje krav til vores 3D- og BIM-modeller indebærer, at de skal indeholde data, som efterfølgende kan benyttes til facility management. Data såsom at en væg skal males hvert tiende år, samt antal kvadratmeter kan herved registreres allerede som en del af projekteringen.

Vi ser frem til undervejs at kunne dele Troels erfaringer fra opholdet med jer.

Søren Jensen Rejselegat

  • Legatet på 50.000 Kr. uddeles årligt i perioden 2015 – 2019.
  • Legatet tildeles som et led i den enkelte ansøgers personlige efter- og videreuddannelsesforløb.
  • Alle medarbejdere fra Søren Jensen kan søge legatet

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere