Nyt industriteam med fokus på fødevareindustrien

Foto - Team- og projektleder Ole Høed Nørlev

Vi har i Søren Jensen set frem til at kunne introducere vores helt nye industriteam, som primært kommer til at arbejde med projekter indenfor fødevarebranchen. Det nye Industriteam ledes af Ole Høed Nørlev, der har en mangeårig erfaring indenfor industrien, hvor han især har arbejdet med projekter indenfor fødevarebranchen.

Ole H. Nørlev beskriver selv sin erfaring som mere international end dansk – Det skyldes at han har arbejdet og boet forskellige steder i udlandet, herunder Kina, Brasilien, det indre Mongoliet, hvor han lavede mælkepulveranlæg og Tunesien, hvor han lavede iscremefabrikker.

”Jeg har siddet på begge sider af bordet, som ingeniør for producenterne og som rådgivende ingeniør, og fællesnævneren er at jeg altid har arbejdet indenfor industrien.” Ole H. Nørlev, Team og projektleder

De tre teams kan supplerer hinanden ved større projekter og de har stor erfaring og kompetencer indenfor laboratorier, hvor de arbejder indenfor hvert sit område, henholdsvis Forskning, Pharma og Fødevarer.

Vi ser frem til de mange nye spændende projekter og det fortsatte arbejde med at få opbygget teamet, så vi fortsat matcher den store efterspørgsel, der er i branchen.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere