NYUDKLÆKKEDE DGNB-KONSULENTER

Den 5. marts – samme dag som Folketinget landede en bred politisk aftale om en strategi for bæredygtigt byggeri, fik Søren Jensen tre nye DGNB-konsulenter. De har alle været involveret i DGNB-projekter forud for kurset, og er derfor allerede godt i gang. Vi er stolte af dem alle og glæder os til at vi sammen kan skabe værdi for kunder og samarbejdspartnere.

Mads P. Jeppesen har en bachelor i Arkitektur fra KADK og en kandidat i energi og indeklima fra DTU (2016). Mads er tilknyttet vores team i København, hvor han udover projektering indenfor energi og indeklima er tilknyttet to DGNB projekter, en undervisningsbygning på DTU og Østre Landsret. Om sin beståede eksamen siger Mads:

“Den 5. Marts blev et flertal i Folketinget enige om at indføre krav om LCA-beregninger fra 2023 og samme dag blev jeg certificeret DGNB konsulent. Det er to gode skridt i den rigtige retning for den bæredygtige udvikling i Danmark”

Mathilde B. Laursen er uddannet civilingeniør i integreret energidesign fra Aarhus Universitet (2017). Mathilde er tilknyttet et af vores teams i Aarhus, hvor hun udover projektering af datacentre og laboratoriebyggeri er tilknyttet vores DGNB certificering af et kontorbyggeri i Sødalsparken og på Byggefelt 2 i Sydhavnskvarteret og et logistikbyggeri i Jylland. Vi har spurgt Mathilde hvad hun glæder sig mest til i rollen som DGNB konsulent.

”Jeg ser frem til en rolle som DGNB-konsulent, hvor jeg kan rådgive om bæredygtighed og være med til at understøtte en helhedsorienteret tilgang, som er en vigtig del af det at skabe et bæredygtigt byggeri.”


Anders Brønden er uddannet civilingeniør fra DTU. Anders har 15 års erfaring med projektering af konstruktioner hos flere internationale rådgiverhuse. Hos Søren Jensen er Anders en del af koncept- og konkurrenceteamet, hvor han arbejder med rådgivning indenfor strategisk bæredygtighed. Anders er allerede en del af vores mere komplekse DGNB projekter, herunder en svømmehal, et logistikcenter og to transformationsprojekter. Om skiftet til Søren Jensen og uddannelsen til DGNB konsulent siger Anders:

” At kunne kalde mig DGNB konsulent samme dag som Regeringen og Folketinget indgår aftale om loft på CO2-udledning for større byggerier, tager jeg som et tegn på at jeg har valgt den rigtige retning. At vi som branche kan gøre det endnu bedre end aftalen lægger op til, er en anden sag.”

Læs mere om Søren Jensens tilgang til regenerativt byggeri her: Link

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere