Oplæg hos Microsoft

Som Keynote speaker var vores IT-funktionsleder Johannes Pham for nylig med til at inspirere nogle af Microsofts partnere og kunder.

Ved præsentationen viste Johannes, hvordan vi benytter hardcore teknologi til at løfte vores rådgivningsydelser, så vi kan skabe inspirerende ingeniørkunst. Johannes tilføjer: ”ved at digitalisere processen har vi skabt et fleksibelt arbejdsrum for vores medarbejdere, som understøtter dem uanset, hvor og hvornår arbejdet foretages.”

For os er det vigtigt at kunne arbejde på tværs af lokaliteter, hvilket fint blev demonstreret af Johannes på konferencen, da han startede en live demonstration med et digitalt whiteboard hvor en af publikum og Nikolaj Klitlund Børty, som er kollega i Vejle, demonstrerede hvordan man på tværs af enheder og lokalitet kan samarbejde om fx brainstorming af idéer.

”Det er netop en kombination af de fysiske enheder og platformen, der understøtter at vi kan benytte os af realtids samarbejde. Vi sørger for at få mest muligt ud af hjælpemidler som fx Microsoft Teams, Planner og Office.” Johannes Pham

Men hvad med IT-sikkerheden? Hertil svare Johannes, ”med Microsoft Azure platformen har vi en moderne måde at håndtere sikkerhed på, ved fx at benytte multifaktor godkendelse. Derudover tilbyder Azure os sikkerhedsfunktioner, som sikre at vores enheder altid forbliver beskyttede og overholder compliance. Disse værktøjer giver mig et holistisk overblik over hele vores computernetværk og jeg ved derfor hvor potentielle risici ligger. Vores platform tillader at filerne er gemt sikkert og krypteret.”

Foto - Et før og nu indtryk af, hvor meget fleksibilitet vores medarbejdere har opnået på relativt få år. Foto til højre er taget af Microsoft Danmark

Johannes tilføjer: ”det har været et forandringsprojekt, hvor vi har flyttes os både som firma og medarbejdere. 74% af vores medarbejdere benytter Surface computere og vi oplever en stigende efterspørgsel på dem. Vi investerer som firma i at give vores medarbejdere en workspace enhed, som kan håndtere de tunge programmer. Fleksibiliteten betyder så meget at vi investerer det ekstra i det udstyr, der muliggør det for dem.”

Foto - Lars Jespersen, Surface Partner Development Manager ved Microsoft (tv) sammen med Johannes Pham, IT-funktionsleder ved Søren Jensen (th) efter et veloverstået oplæg.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere