Sidste dag på de amerikanske Jomfruøer

Vi ser frem til at få vores kollega – konstruktions- og brandingeniør Johanne Salten retur fra hendes udstationering til de amerikanske Jomfruøer. Med sig har hun en rygsæk pakket med faglige og personlige erfaringer.

”Ens hverdag bliver sat i et andet perspektiv når man er ude i verden, jeg glæder mig til at komme hjem til ”mine” byggesager, men jeg er også vemodig over at skulle fra det indsats team som jeg har tilbragt de sidste 4 uger sammen med.” Johanne Salten, Konstruktions- & brandingeniør, Søren Jensen

Beredskabsstyrelsen har i alt sendt 14 personer afsted, delt op på to hold til St. Coirx og St. Thomas, hvor teamet på St. Croix har haft fokus på at få de lokale skoler op at køre.

”Vi er bestemt ikke de eneste, der har kæmpet denne kamp – de lokale har gjort en stor indsats. Der er meget som man let kan tage forgivet derhjemme såsom kloaksystemer, strøm og alt det vi normalt ikke tænker over i hverdagen. Jeg har lært meget, både praktisk og fagligt og jeg har stiftet bekendtskab med hvad og hvor meget der faktisk skal koordineres når katastrofen rammer.” Johanne Salten, Konstruktions- & brandingeniør, Søren Jensen

Det er alle former for nødhjælp som deltager i indsatsen – på ST. Croix, hvor Johanne Salten har arbejdet deltager 2000 personer fra blandet andet Røde Kors og US Army, hvor alt er koordineret af FEMA - Federal Emergency Management Agency.

Johanne Salten er nået til den sidste dag på øerne, hvorefter hun vender tilbage til vores Specialistteam, hvor hendes brandkolleger har dækket hende ind de 4 uger hun har været væk.

RELATERET ARTIKEL

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere