Skræddersyet projektlederuddannelse

Foto - Kursusdeltagere, undervisere og Visionær Adm. Direktør (yderste til højre)

Vi arbejder på at skabe endnu bedre projekter og vi er derfor begyndt at tilbyde vores medarbejdere en egenudviklet projektlederuddannelse.

Flere af vores medarbejdere har allerede gennemgået en fuld projektlederuddannelse, som vi har haft stor gavn af, men modsat tidligere har vi denne gang valgt at skabe en projektlederuddannelse, som er skræddersyet til arbejdsgangene i Søren Jensen, hvilket har været et stort ønske fra tidligere deltagere.

Med repræsentanter fra hele Søren Jensen er 19 af vores medarbejdere i løbet af ugen blevet undervist i grundlæggende projektledelse herunder; kontrakter, tid, økonomi og leverancer. Formålet er at skabe forståelse for, hvad der er vigtigt som projektleder og få givet vores medarbejdere den nødvendige værktøjskasse.

Underviserne er to af vores meget erfarne projekt folk, vores Project Controller Mette Yding og Team- og projektleder Brian Damgaard Lauritsen, der også sammen har stået for udviklingen af kurset.

Det netop afholdte kursus skaber desuden fundamentet for en modul 2 overbygning, der vil adressere Projektlederrollen i forhold til vores større projekter.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere