Smart Geometry 2016

Vi har fået spændende input fra vores studentermedhjælper Cecilie Brandt-Olsen, der deltog i den årlige konference om Smart Geometry på Chalmers University of Technology i Göteborg.

Smart Geometry 2016, bestod af en workshop og en konference. Cecilie Brandt-Olsen stod sammen med hendes interessegruppe for workshoppen ”Calibrated Modelling of Form-Active Hybrid Structures”.

Workshoppen gik ud på at undersøge, hvordan Grasshopper plugin’et Kangaroo2 kan bruges til at designe og analysere form-aktive konstruktioner. Hvor geometri, ”form-finding” og analyse af form-aktive konstruktioner forenes i samme program (Grasshopper/Kangaroo2) og herved undersøges mere komplekse udformninger.

Særligt nyt var kalibreringen af Kangaroo2 til nøjagtige konstruktionsmæssige værdier og her blev et ”projection board” brugt til at vise sammenhængen mellem digital simulering og fysisk model.

Resultatet af workshoppen var et utrolig let og meget stabilt 5 meter højt tårn sammensat af GFRP stænger og plastik kabler.

Du kan se en video omkring konferencen her.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere