Søren Jensen byder velkommen til ny COO (forretningsleder)

Søren Jensen er glade for at kunne meddele, at Ulrik E. Fink pr. 1. juni tiltræder stillingen som COO (forretningsleder) i Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.

Vores ledelsesteam udvider herved med endnu en profil, som vil kunne udbygge tværfagligheden i ledelsesteamet med sit store kendskab til ingeniørbranchen. Ledelsesteamet består nu af Visionær Adm. direktør Frank Jensen, Gert Petersen (salg), Carsten H. Madsen (økonomi), Andreas Castberg (forretningsudvikling), Pia Metzlaff (HR), samt Finn Møllgaard, Jesper Meldgaard Jensen og Ulrik E. Fink (forretningsledelse).

Ulrik E. Fink kommer fra en stilling som adm. direktør i Labflex A/S og har tidligere i en årrække været Vice President i Novo Nordisk Engineering.

Frank Jensen, Visionær Adm. direktør i Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma udtaler i forbindelse med Ulrik’s tiltrædelse: ”Ulrik bringer en stor projektviden og stærke forretningsmæssige kompetencer med til Søren Jensen og ansættelsen af Ulrik vidner om vores fortsatte ambitioner om yderligere at styrke forretningen og organisationen”.

Vi har som firma de senere år styrket Søren Jensen ved at byde velkommen til flere nye medspillere, som er med til at sikre firmaets ambition om at skabe fremtidens byggeri gennem inspirerende ingeniørkunst.

Der skal derfor lyde en varm velkomst til vores nye COO (forretningsleder) Ulrik E. Fink.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere