Søren Jensen og kunsten

Et klatretræ på 42 meter, Cockpittet til en helikopter, et udsigtstårn – Vi har gennem årene været med på mange sjove og specielle opgaver for kulturinstitutioner, kunstnere, teatre og kommuner.

Opgaverne har budt på alt fra teaterdekorationer med bevægelses- eller sikkerhedselementer til assistance og samarbejder med kunstnere, som fx billedkunstneren Jan Balling, som vi har assisteret på 4 meget forskellige projekter:

Facadeskulpturen - ’Det store Firkløver’, der indgår som en del af værket ’Er Himlen en Grænse?’ er udført i oktober 2018 og opsat ved Nørre Snede Skole og Bibliotek.

I Aarhus kan man opleve værket ’Tiden, Byen og Manden’, der er en bronzestatue af tidligere Aarhus Borgmester Bernhardt Jensen.

I Grindsted er værket ’Blad’, der er en kombineret skulptur og vandkunst, som er udført i bronze og granit.

I Bjerringbro er en kombineret skulptur og vandkunst - ’Livet’, der er en del af værket ’Øksen, Stregen og Livet’. Værket er udført i rustfrit stål, keramik og granit og kan opleves i Bjerringbro.

Af andre specialopgaver kan nævnes vores samarbejde med Erik A. Frandsen om værket 'Shelter for Agathe Tyche' og senest lysinstallationen 'Origin' ved Aarhus Å.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere