Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma starter nyt søsterselskab

Foto - Firmaets adm. direktør sammen med to af de nye medarbejdere. Louise Clemen Rømer, der vil varetage positionen som CFO og senior project controller og Lisette Henriksen, project controller.

Den 1. juni søsatte Bestyrelsen i Søren Jensen Holding et nyt selskab, Søren Jensen Project Controlling A/S.

Det nye firma vil specielt se på det skandinaviske marked, hvor der er et stort behov for at få professionel assistance med at styre økonomien på store og komplekse projekter. Søren Jensen har i den forbindelse ansat en række medarbejdere og konsulenter, der har stor viden omkring dette felt.

Det nye selskab, Søren Jensen Project Controlling A/S bliver ligesom New Nordic Engineering A/S et søsterselskab til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.

Det er Ulrik E. Fink, der bliver det nye selskabs adm. direktør. Ulrik E. Fink tiltrådte pr. 1.juni samtidig en stilling som COO (forretningsleder) i Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma. Ulrik E. Fink kommer fra en stilling som adm. direktør i Labflex A/S og har tidligere i en årrække været Vice President i Novo Nordisk Engineering.

Adm. direktør Ulrik E. Fink udtaler i forbindelse med oprettelsen af Søren Jensen Project Controlling ”Når det gælder både enkeltstående projekter og en portefølje af projekter er det essentielt, på en valid og struktureret måde, at kunne forecaste sin slutøkonomi. Ikke mindst fordi det på et tidligt tidspunkt giver mulighed for enten at øge eller reducere projektets scope indenfor en given budgetramme.”

Søren Jensen Project Controlling besidder en vifte af gode værktøjer, som firmaets konsulenter gennem mange års praktisk brug har kunnet sætte sammen til et metodeparadigme, som de glæder sig til at kunne præsentere for en masse nye kunder.

For mere information om det nye søsterselskab, kontakt:
Ulrik E. Fink
Tlf. +45 2688 6700
Mail uef@sj.dk

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere