Søren Jensens julehilsen 2017

Foto Skovdal Nordic

Snart sænker julefreden sig og folk går for en stund hver til sit, men inden da vil vi benytte lejligheden til at ønskejer alle en glædelig jul og et godt nytår. 2017 har været et godt år, hvor vi har fået tilføjet flere nye projekter til vores portefølje. Vi vil i Søren Jensen sende en stor tak for det gode samarbejde til vores kunder og samarbejdspartnere - sammen skaber vi fremtidens byggeri.

NYE MEDARBEJDERE OG TEAMS

Vi har og kommer fortsat til at byde velkommen til en række nye medarbejdere, som har modet til at udfordre projekterne. Vores voksende projektportefølje gør at vi stadig har brug for kvalificerede medarbejdere. Vi opfordrer derfor på det kraftigste til at I holder øje med vores mange nye jobopslag.

I 2017 er der også kommet nye teams til. Som noget nyt har vi i 2017 fået etableret vores specialistteam, som er med til at skabe kant til projekterne. Teamet har med deres specialistviden allerede vist sig at være en stærk støtte for vores teams og projekter.

ET SPÆNDENDE ÅR

2017 blev året hvor vi som organisation for alvor tog økologi, bæredygtighed og ressourcebevidsthed ind i dagligdagen. Vi arbejder fortsat på at implementere en række tiltag, der synliggør og øger vores selvforståelse af, hvordan vi også i fremtiden vil drive en ansvarlig forretning. Dette vil vi fortælle meget mere om i det kommende år.

Vi ser frem til hvad 2018 vil bringe. Indtil da har vi samlet et lille indblik i nogle af de projekter, som kommer til at præge 2018.

H.C. ANDERSENS HUS – Internationalt samarbejde om nyt museum

MINDET - Nyt fyrtårn på Mindet i Aarhus

VRÅ SKOLE OG BØRNEHUS

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

GODSBANEKOLLEGIET

LIVSRUM I HERLEV

HVIDOVRE HOSPITAL

DRAMMEN SYGEHUS, Norge

Vi ses i 2018

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere