Stigende efterspørgsel på ingeniører med kompetencer indenfor GMP

Foto Quintin Lake

Danmark er blandt de førende lande indenfor udvikling og produktion af farmaceutiske produkter. Vi oplever en stigende efterspørgsel fra Pharma producenter, der ønsker at gøre brug af vores kompetencer.

Vi har opgaver for en række forskellige industrier herunder Fertin Pharma A/S som vi har haft et tæt samarbejde med gennem en længere årrække.

Fertin Pharma A/S produkter sidestilles med medicinsk produktion, som kræver at alle fabriksanlæg skal klassificeres som rene rum i forskellige kategorier. Et af de nye Pharmaprojekter som vi skal i gang med er et nyt produktionsafsnit, hvor Fertin Pharma A/S kan producere en ny form for medicinsk tyggegummi.

Når vi arbejder med et projekt som ved Fertin Pharma A/S er det essentielt at vi har styr på reglerne indenfor Good Manufacturing Practice (GMP). GMP er en kvalitetsordning, hvor vi som ingeniører går ind og kontrollerer og sikrer en struktureret kvalitetssikringsvej, så forbrugerne i sidste ende modtager et rent slutprodukt.

At arbejde med GMP kræver at man er systematisk samtidig med at man har en solid faglig erfaring, da ens arbejde skal igennem en række kvalificeringer.

Vi har flere personer, som arbejder med industriprojekter, hvor GMP indgår som en væsentlig del af projektet. Det stigende krav om GMP fra vores kunder har medført at vores Pharma team er i færd med at uddanne flere medarbejdere indenfor GMP for at imødekomme efterspørgslen. Vi oplever at der er god brug for folk med en installationsteknisk baggrund, som kan og vil arbejde med GMP, da GMP er obligatorisk for alle de projekter, hvor man arbejder med medicinskproduktion.

Relaterede artikler

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere