Styrkelse af ledelsen i New Nordic Engineering

Foto - Fra venstre Stig Dahl-Hansen, Ulrik E. Fink og Frank Jensen

I 2014 startede ejerne bag Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma søsterselskabet New Nordic Engineering, som er en videns virksomhed der har til formål at realisere tanken om ”building as a platform” – en vision om at skabe mere bæredygtige og dynamiske bygninger gennem hele bygningens levetid.

Siden 2014 har virksomheden oplevet en markant efterspørgsel efter de løsninger, der kan skabes gennem New Nordic Engineerings specielle sensor- og styringsplatform, samt de matematiske modeller der ligger bagved og der er sket en væsentlig stigning i både omsætning og medarbejderstab. Samtidig er der klare indikationer på, at det er en udvikling som vil tage yderligere fart indenfor den nærmeste fremtid. Dette har fået hovedejerne (Søren Jensen Holding) bagved selskabet til at beslutte, at det nu er det rigtige tidspunkt at styrke ledelsen i firmaet. Konkret sker der det, at Ulrik E. Fink træder ind som adm. direktør, hvor han sammen med Stig Dahl-Hansen fremover kommer til at tegne den øverste ledelse. Stig Dahl-Hansen, der tillige er medejer og Technical Director i New Nordic Engineering kommer fremadrettet til at koncentrere sig om at fastholde det teknologiske forspring virksomheden har i dag, samt styrkelsen af forskellige salgskanaler. Ulrik E. Fink vil primært fokusere på at få udviklet og optimeret den økonomiske styring, samt de interne processer og tilhørende kvalitetsprocedurer, der skal medvirke til at virksomheden kommer til at udnytte de mange potentielle markedsmuligheder.

Stig Dahl-Hansen har en baggrund som civilingeniør og har gennem de sidste 4 år været den drivende kraft bag etableringen af New Nordic Engineering, den tilhørende udvikling af nye og innovative sensorløsninger, samt den markante markedsposition som virksomheden har opnået.

Ulrik E. Fink er uddannet cand.oecon og MBA har tidligere varetaget positioner som VP i Novo Nordisk Engineering og som adm. direktør i Labflex. Siden 1. juni i år er han som COO tillige en del af topledelsen i Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere