Tegnestue med vokseværk

Nye projekter, medarbejdere og stillinger – vores tegnestue i København fortsætter den positive udvikling.

Til april udvider vi medarbejderstaben med endnu et hold af nye medarbejdere og det kan roligt siges, at vores tegnestue i København har fået vokseværk.
Vi glæder os til at byde velkommen til de nye kolleger, der er friske på at tage del i det kreative og innovative miljø i Søren Jensen.

Vokseværk giver pladsmangel

Det kræver godt med plads at tænke kreative tanker og derfor udvides lejemålet på Frederiksborggade. De nuværende lokaler på 3. sal udvides med 200 kvm på 2. sal og vi søger fortsat efter plads til vækst.

Ledelsen har siden 2014 arbejdet målrettet på at synliggøre og styrke tegnestuen i København. Første skridt var flytningen til den nuværende centrale placering i København, hvilket må siges at være en succes.
Vi har etableret et solidt netværk på Sjælland, der har medført en række nye projekter som fx Opalen – Ingeniørhuset i København, hvor ingeniørkunst spiller en bærende rolle i projektet.

Tegnestuens vokseværk skal derfor ses i sammenhæng med de opgaver som vi tager ind og den udvikling, der har fundet sted siden 2014.

En arkitekt blandt ingeniører

Vi har gang i en masse spændende projekter og udbygger løbende vores teams, så hvert team sammensættes med de rette kompetencer.

I København er der etableret et helt nyt tværfagligt team, som ledes af en nyansat erfaren arkitekt. Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvilket projekt teamet kommer til at arbejde med - det kommer der mere om senere.

En helt ny stilling

Foto Quintin Lake

Vores projekter er både større og mere komplekse end hidtil, det er derfor med store forventninger at vi sammen med resten af holdet, der starter i april, kan byde velkommen til vores nye Senior Projekt Controller, der starter i en nyoprettet stilling.

Den erfarne Senior Project Controller kommer til at indgå i vores tværfaglige team for Kvalitetsudvikling – et tværfagligt team bestående af erfarne ingeniører, som er med til at sikre forankring af de gode projekter, der kendetegner Søren Jensen.

Med base i København kommer vores Senior Project Controller, der starter i april til at opbygge en tæt kontakt med ledelsen, teamlederne og medarbejderne i hele Søren Jensen.

Tegnestuen går en spændende tid i møde.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere