Vender minus til plus

Efter en meget udfordrende periode, hvor nogle få enkeltprojekter resulterede i et større underskud i regnskabsåret 2018/19, har Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma fået vendt udviklingen, og kan nu igen præsentere sorte tal på bundlinjen for regnskabsåret 2019/20.

”Vi satte nogle klare strukturelle og finansielle mål op ved indgangen til 2019/20, og jeg er tilfreds med, at vi har været i stand til at levere på disse mål” udtaler Ulrik E. Fink, Adm. Direktør. Han udtaler endvidere: ”Det er klart, at vi også har været påvirket af Covid-19, men vi har internt fundet en god formel til at komme igennem tingene, og så har vi nogle medarbejdere, der har været dybt loyale og ydet en fantastisk indsats. At vi frem til nu kun har haft en begrænset negativ påvirkning af Covid-19, skyldes i høj grad deres tilgang til denne ekstra udfordring”.

Ift. de strukturelle tiltag, så har disse taget udgangspunkt i en strategi, der er blevet til i tæt samarbejde med bestyrelsen. Bestyrelsesformand og virksomhedens ejer (3. generation) Frank Jensen udtaler i den forbindelse: ”Vi har sammen med ledelsen haft stor fokus på at sikre en tilbagevending til lønsom drift, samtidig med at vi har fortsat vores udvikling af firmaets kvalitets- og bæredygtighedsledelse. Vi er meget glade for at kunne konstatere, at det er lykkes medarbejderne og ledelsen at leve op til de fastsatte mål for året.”

Frank Jensen fortsætter: ”Vi er i særdeleshed også stolte over, at det er lykkes os at blive Bcorp certificeret som den første rådgiver i byggeriet herhjemme, og at vi med vores arbejde med at nå FN’s Netzeromål før år 2030 sætter standarden og inspirerer branchen bredt.”

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere