Ventilationen er afgørende for Rockwool International A/S nye udviklingslaboratorium

Foto: Eksempel på andet projekt

Når kunder om ca. 1 ½ år kommer og besøger Rockwool international A/S nye udviklingslaboratorium vil de opleve et behageligt indeklima, som samtidigt er yderst energieffektivt.

Vores industriteam har gang i flere ventilationskoncepter i arbejdet med det nye udviklingslaboratorie på ca. 2.000 m2 for Rockwool International A/S.

Rockwools International A/S nye udviklingslaboratorie med forskellige forsøgsområder stiller især store krav til vores ventilationsfolk, som står overfor en spændende opgave, hvor de skal arbejde med alt lige fra proces, komfort til støv og gas, der alt sammen skal håndteres på sikker vis.
Sammen med udviklingslaboratoriet er der et ISO certificeret lydlaboratorium, hvor producenten kan teste produkternes egenskaber i forhold til akustik.

Projektet indeholder hele pakken af ventilationsteknik: Processug, ATEX, træk fri tilluft – DR max. 20%, Atmosfærisk, termisk og akustisk indeklima klasse I og II jævnfør DS/EN 15251. Dette samtidig med at der er et stort fokus på et minimalt energiforbrug i bygningen, der er dokumenteret som beskrevet i BR18.

Når udviklingslaboratoriet er klar til ibrugtagning i 2019 kommer stedet til at spille en central rolle for Rockwools international A/S identitet og deres nye produkter. Sammen med Langvad Arkitekter er vi i færd med at skabe et fremtidssikret laboratorium, hvor der er stor fokus på energieffektivitet, medarbejdertilfredshed, byggeomkostninger og høj kvalitet. Selvfølgelig med Rockwools International A/S produkter alle de steder, hvor de giver værdi.

Laboratorier der anvendes til produktudvikling er meget komplekse laboratorier – det er derfor vigtigt at laboratoriet er fleksibelt, så udstyret kan udskiftes, i det omfang der er behov. Dette skal tænkes ind i alle de tekniske installationer og derved også teknikplads/føringsveje.

Dette er blot en af de mange opgaver som vores industriteam arbejder på.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere