Vi dyrker dette års DHL-pavillon

Det er snart tid for DHL-stafetten og vi er i år ved at afprøve et helt nyt materialekoncept til vores pavillon, skabt med udgangspunkt i et cirkulært design.

Vi har som en direkte effekt af vores arbejde med Better Corporation valgt at tage udfordringen op i forsøget på at skabe en pavillon af upcyclet affald og bionedbrydelige materialer - fortæller Jon Strunge fra Konceptteamet.

Vores konceptteam elsker at eksperimentere og teamet har gennem den sidste måneds tid arbejdet på at dyrke årets pavillon, der kommer til at bestå af en biologisk myceliummembran, som en 7,5 m2 stor hyperbolsk parabloide, der opnår sin form fra en midlertidig træforskalling.

Konceptet undersøger muligheden for at genanvende mere af vores affald til at erstatte materialer i byggeriet og fremme cirkularitet. I projektet anvendes blandt andet vores egen kaffegrums med det formål at reducere vores affaldsmængde. Kaffegrumset er opblandet med mycelium, der den underjordiske del af en svamp i dette tilfælde østershatte.

Vi har meget mere om projektet når pavillonen har fået sin ilddåb ved DHL-stafetten i Aarhus den 23. august.

Her er lidt fotos af processen

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere