Vi siger velkommen til vores nye HR Manager

Søren Jensen går nye tider i møde med hensyn til udvikling af medarbejdere og organisation. Vi har ansat Pia Metzlaff som HR Manager. Hun skal være med til at sikre vores positive udvikling indenfor kultur, ledelse og organisation.

Pia Metzlaff har stor erfaring med organisations- og medarbejderudvikling og har senest været ansvarlig for organisationsudvikling på tværs af otte markeder i Circle K Europe.

”Søren Jensen har investeret i at udvikle en organisation, som matcher firmaets ambition om at skabe inspirerende ingeniørkunst, det er en tydelig og klog satsning. Firmaet har satset på organisering i tværfaglige teams, projekt- og teamleder uddannelse til ledere og der er investeret i teams som står for henholdsvis den kreative og den kvalitetsmæssige udvikling af de enkelte projekter og medarbejdere, samt et tredje team, der skaber kant på ingeniørprofilen med atypiske specialer.” Pia Metzlaff HR Manager

Vi er nået rigtigt langt og det er derfor det ideelle tidspunkt at styrke Søren Jensen ved at få en ny spiller på banen, som kan være med til at sikre det fortsatte kompetenceløft til vores organisation og vores medarbejdere.

Der skal derfor lyde en varm velkomst til vores HR Manager Pia Metzlaff og de nye tider i Søren Jensen.

Se mere om vores team organisering og værdier her.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere