Vi søger efter partnere til Circular Construction Challenge projekter

Det er et stolt projektteam der er gået videre med ideen ’From Waste to Biomaterial’ ved Circular Construction Challenge.

Ideen går ud på at skabe affalds- og mycelium baserede biomaterialer, hvor der vil blive udført en række performance, funktionelle og æstetiske test af materialet. Vi håber at større viden om materialets potentiale kan være med til at fremme udbredelsen af biomaterialer i byggebranchen. Se mere om projektet her.

Bliv en del af teamet

Ambitionen er, at vi om et år, har nok viden om materialet til, at partnere i projektet og potentielt nye partnere kan begynde at indarbejde materialet i nye byggevarer.

Frem til den 3. december kan du ansøge om at blive partner i projektet. Vores projekt er i en tidlig fase og der er derfor rig mulighed for at være med til at påvirke processen.

Materialet består af omdannet bioaffald, der formgives og hærdes i vækstforme. Materialet opnår varierende egenskaber afhængigt af mikset af affald og kompressionen under vækst, hvilket åbner op for en ny verden af designmuligheder for brugen af affald.

Vi søger partnere og interessenter, som ønsker at indgå i et samarbejde omkring udviklingen af biomaterialet herunder at identificere og skalere potentialer i fabrikation, bygbarhed og affaldshåndtering gennem design. Vi har allerede identificeret en række potentielle partnere. Vi søger specifikt efter designere og producenter af byggematerialer, operatører indenfor affaldshåndtering, byggeentreprenører, forskningsinstitutioner, konsulenter til udvikling af forretningsmodel og eksperter indenfor biomaterialer.

Du kan ansøge om at blive enten en del af arbejdsgruppen eller rådgivningskomiteen. Det er muligt at tilmelde sig via linket - Circular Construction Challenge.

Ansøgningsfristen er 3. december 2018 kl. 12 CET.

For spørgsmål vedrørende projektet er du meget velkommen til at kontakte Jon W. Strunge.

Energi og Indeklimaingeniør Jon W. Strunge
Tlf. +45 +45 4194 9471
Mail: jws@sj.dk

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere