Videre til sidste runde ved Circular Construction Challenge

Foto - Energi & Indeklima ingeniør Jon W. Strunge (tv), Forretningsudvikler Andreas Castberg & Bæredygtighedsingeniør Hanne R. Hansen

Det er et stolt projektteam som netop har modtaget nyheden om, at vi er gået videre med vores ide ved Circular Construction Challenge.

Ideen går ud på at skabe affalds- og svampebaserede biomaterialer, hvor der vil blive udført en række funktionelle og æstetiske test af materialet. Vi håber at større viden om materialets potentiale kan være med til at fremme udbredelsen af biomaterialer i byggebranchen. Se mere om projektet her.

Fra den 31. oktober og frem til 1. december kan du ansøge om at blive partner i projektet. Vores projekt er i en tidlig fase og der er derfor rig mulighed for at være med til at påvirke processen.

Ambitionen er, at vi om et år, har nok viden om materialet til, at partnere i projektet og potentielt nye partnere kan begynde at indarbejde materialet i nye byggevarer. Ikke kun én men to ideer Udover vores egen ide, er vi også med som samarbejdspartnere på ideen ’Digichalk’, der er udviklet af Odico.

Ideen omhandler test af et et enkelt, isolerende og cirkulært materiale bestående af EPS-granulat og kalk.

De øvrige samarbejdspartnere i projektet er Zaha Hadid Architects og Kalk. Der er mere om projektet her.

3 projekter udvælges I januar afgøres det, hvilke 3 ideer der udvælges til at deltage i resten af udviklingsforløbet. Det vil det være muligt at høre mere om de udvalgte ideer på Building Green i morgen torsdag mellem kl. 11 og 14 i stand 36 på Building Green. Søren Jensen og Odico er på standen i tidsrummet kl. 11-12.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere