Virtual Reality styrker kommunikationen

Virtual Reality indgår som en naturlig del af vores holistiske tilgang i projekterne fra start til slut. Virtual Reality styrker kommunikationen mellem ingeniør, arkitekt og bygherre, men det er langt fra endestationen. Vi ser det som næste trin i den tredimensionelle udvikling.

Vi var nogle af det første i branchen til at satse på 3D-modeller i Revit - som ingeniører har vi en tredimensionel forståelse af geometri og rumlighed og vi valgte derfor for et år siden at arbejdet med virtual reality (VR) for at skabe et bedre grundlag for oplevelsen af form og figur for bygherre og arkitekt.

Den teknologiske udvikling er nået så langt, at den virtuelle verden giver mulighed for at fortolke og forstå ideer på et helt andet niveau end vi har været vant til. VR er en oplagte kommunikationsform ved designprocessen, hvor projektet opføres i 1:1, i et virtuelt miljø.

VR har mange anvendelsesmuligheder i forbindelse med design eller opførelse af et byggeri, herunder geometrisk forståelse, detaljer, overflader, lys-, sol-, skyggeforhold og andre parametriske studier.

Vi kan ændre på det parametriske design imens man er ved at gennemgå bygningen. Men markedet er hurtigt udviklende og vi tror ikke at der går lang tid inden vi kan tage skridtet videre og arbejde med Augmented Reality, der er en sammensmeltning mellem den virkelige og den virtuelle verden.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere