Skip to main content Skip to footer

INCUBA

 

 

I marts 1985 blev Foreningen Forskerparken i Aarhus stiften. Søren Jensen var blandt kredsen af virksomheder, institutioner og organisationer bag. Ideen om at anspore forskere til at starte egne virksomheder var ikke set før i Danmark, men ildsjæle overbeviste tilpas mange, herunder 2. generation i Søren Jensen, Erik Jensen, til at støtte initiativet. Dette har vi ikke fortrudt siden. 

Hvad der startede med et simpelt pavillonbyggeri udvidede sig gennem de næste 20 år til fire lokaliteter rundt om i Aarhus nær byens vidensinstitutioner. I 2007 blev det nuværende INCUBA skabt via en fusion af de enkelte lokaliteter. 

Med sine tre hubs har INCUBA i dag flere virksomhedsmiljøer i særklasse der fortsat vokser. Fælles er deres respektive naboskab til Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospitals forskningsmiljøer indenfor IT & Tech, Cleantech & Energi, og Life Science og Biotech. 

Vi har i Søren Jensen, foruden vores investeringen, bidraget til rejsen ved at være ingeniørrådgiver på de tre første lokaliteter og Søren Jensen Technologies (link?) (tidl. New Nordic Engineering) startede ud i lokaler hos INCUBA. Vi ser fortsat entreprenørskab og iværksætteri som en betydende samfundsmæssig aktivitet som vi gerne vil engagere os i via missionsorienterede investeringer og stiftelsen af Aarhus Center for Regenerativt Byggeri (link?).  

Læs mere på: www.incuba.dk