Skip to main content Skip to footer

Bestseller flagship store

Bestseller er en international modetøjsvirksomhed med store ambitioner og et højt kreativt niveau. Disse værdier skal afspejles i ny flagship store på Strøget i København, hvor en ældre bygning gentænkes fra bunden for at gøre rum til indbydende butikslokaler og inspirerende kontormiljøer.

Hovedgrebene i projektet er baseret på biomimetik med en megasøjle i midten af bygningen, der forgrener sig som en trækrone ud i et topologioptimeret dæk med integrerede lys- og ventilationsinstallationer. Dette skaber en imponerende visuel oplevelse og giver en følelse af rummelighed til glæde for både kunder og ansatte.

 

Det topologioptimerede dæk udgør den teoretisk optimale konstruktion i forhold til materialeforbrug. Det har medført en lang række løbende undersøgelser omkring, hvordan man udvikler forskalling til helt unikke former.

 

Løsningen er udviklet i en integreret designproces, hvor Søren Jensen har bidraget med både byggeteknisk indsigt og kreative visioner. Resultatet er et unikabyggeri, der sætter nye standarder for, hvordan design, ingeniørkunst og materialeoptimering kan gå op i en højere enhed.

Kontakt

 

Vil du høre mere?
Kontakt Kristian Flyvholm

 

+45 4194 9444
[email protected]

Kristian Flyvholm

 

Direktør Salg- & konceptudvikling