Skip to main content Skip to footer

Bæredygtighed

Byggebranchen er ansvarlig for en stor – og voksende – del af verdens samlede CO2-udledning og ressourceforbrug. Hvis vi skal vende udviklingen, er der behov for at vi tænker i nye baner og rykker branchen i en mere bæredygtig retning.

Hos Søren Jensen tager vi det ansvar seriøst. Vi insisterer på at være på forkant med de nyeste muligheder, behov og krav inden for området, så vores kunder trygt kan henvende sig til os for faglig sparring og bistand. Det gør vi bl.a. ved at ansætte eksperter på området og investere løbende i uddannelse af vores medarbejdere.

Vores ekspertise spænder hele bæredygtighedsspektret. Vi rådgiver om CO2-optimering, materialevalg, genbrug, upcycling, energioptimering, biodiversitet og menneskers sundhed gennem hele projektforløbet. Samtidig varetager vi gerne bæredygtighedsledelsen i de projekter, hvor behovet opstår.

Samfundets forståelse af bæredygtighed og regenerative principper udvikler sig hele tiden. Det samme gør forskningen på området. Vi opsøger derfor løbende ny viden og forvandler teori til praksis i tæt samarbejde med vores kunder.

Kontakt

 

Vil du høre mere?
Kontakt Kristian Flyvholm

 

+45 4194 9444
[email protected]

Kristian Flyvholm

 

Direktør Salg- & konceptudvikling