Skip to main content Skip to footer

Hos Søren Jensen leverer vi strategisk og værdiskabende rådgivning inden for bæredygtighed og digitalisering. Uanset projektet størrelse eller natur, baserer vi altid vores rådgivning på evidens og data, ligesom vi tager højde for både nutidens og fremtidens behov, krav og ønsker.

Vores ekspertise spænder vidt. Inden for bæredygtighedsområdet rådgiver vi om taksonomi, ESG, investeringsscreening, udbudsværktøjer, certificeringer, ressourcestrategi, due dilligence, klimatilpasning & klimadesign, lejer- & kundescreening inden for bæredygtighed. I forhold til digitalisering kan vi hjælpe med alt fra teknologivalg, adfærdsdata, free-seating, governance & security til CTS-integretion og dataanalyse.

For at sikre et holistisk blik på projektet har vi samlet et tværfagligt team med specialkompetencer og opbygget et unikt netværk af samarbejdspartnere i ind- og udland. Med den faglige ballast leverer vi i dag rådgivning til ejendomsporteføljer på mere end €30.000.000.000 – altid med udgangspunkt i kundens forretning og virkelighed.

Kontakt

 

Vil du høre mere?
Kontakt Andreas Castberg

 

+45 2429 8450
[email protected]

Andreas Castberg

 

Kommerciel Direktør