Ambition

I Søren Jensen arbejder vi ud fra en ambition om at definere og skabe næste generations byggeri:

  • Det regenerative byggeri, hvor de investerede økonomiske, menneskelige og miljømæssige ressourcer regenereres i løbet af byggeriets levetid.
  • Det bruger-centriske byggeri, hvor der er fokus på den enkeltes oplevelse af funktionalitet, indeklima og brugervenlighed.

Vejen mod næste generation byggeri er belagt med inspirerende ingeniørkunst – vi er ingeniører og vi finder de bedste løsninger – fra de innovative til de lavpraktiske. Ingeniørkunst er at udvide byggeprojekters potentialer ved at finde de rigtige løsninger, der på kreativ vis besvarer samfundsmæssige udfordringer uden at gå på kompromis med brugerens kvalitetsoplevelse eller projekters bygbarhed. For at kunne gøre vores bedste har vi brug for de rette rammer – menneskeligt, fagligt og finansielt.

Vores fundament er bygget på faglig dygtighed og mangfoldighed, der sikres gennem omhyggelig rekruttering og karriereudvikling.

Vi har mere om vores tilgang i Søren Jensen Brief, som vores medarbejdere opfordres til at bidrage til ved den årlige strategiproces.

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere