Ikon projekter, dynamik & nærhed til chefen

Silkeborg har stor betydning for Teamleder og VVS-ingeniør Bruno Bjerres arbejde og det er ikke uden stolthed at Bruno gerne vil vise JYSK Park frem, der var hans første projekt ved Søren Jensen.

Sidenhen er det blevet til flere forskellige projekter, senest er Bruno Bjerre og hans team i gang med et nyt ikon byggeri – SHIP på Aarhus havn.

”Vi arbejder på opgaver og løsninger, der skiller sig ud. Det betyder utrolig meget at vi arbejder med specielle løsninger, som giver værdi til bygherre. Det er noget ingeniører altid drømmer om, det betyder meget at vi ikke skal arbejde efter skrabede budgetter. Vi arbejder med ingeniørkunst på alle projekter og på VVS-delen indtænker jeg altid om vi kan lave et alternativ i forhold til energi, som ved SHIP, hvor vi køler med havvand. Vi undersøger altid det omgivne miljø og hvad der kan bruges, så vi tænker energirigtigt og visionært.”

God stemning og flad organisation

Søren Jensen har to faste teams i Silkeborg, som kender hinanden rigtig godt:

”Vi har et nært forhold med plads til både sjov og ballade og faglig seriøsitet. Der god stemning og folk slapper af i hinandens nærvær og jeg må sige at vi i øvrigt har et rigtig dejligt kontor - her er lyst og højt til loftet. Ligesom vi kender hinanden på tegnestuen i Silkeborg, så er fordelen ved Søren Jensen at alle kender ejerfamilien, der er en flad organisation og vi kan alle snakke med chefen. Når jeg er færdig med min arbejdsdag, føler jeg at jeg har udrettet noget, samtidig med at jeg ved hvem jeg gør en indsats for. Det er vigtigt at vi er så tætte på chefen – der er en god dynamik og vi har en visionær direktør, som går efter de specielle løsninger.”

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere