Mød Søren Jensens BIM Udvikler

Mahmoud Iskandarani er ny BIM udvikler i Søren Jensen. Stillingen er oprettet for yderligere at accelerere vores satsning indenfor BIM, som en central og værdiskabende disciplin på lige vilkår med øvrige fagdiscipliner til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi har i Søren Jensen fokus på at udvikle medarbejdernes faglighed og det var derfor naturligt at udnævne en intern til den nye rolle.

Mahmoud Iskandarani har siden 2013 været en af de drivende kræfter i forbindelse med BIM-udvikling i Søren Jensen og det glæder os at han har accepteret de nye udfordringer, siger teamleder Brian Damgaard Lauritzen.

”Mahmoud er en dygtig og betroet medarbejder, som kan være med til at effektivisere Søren Jensens arbejdsprocesser, hvilket er en gevinst for firmaet. Vi er i Søren Jensen inde i en god udvikling og vi skal fortsat udnytte de muligheder det giver når vi er på forkant med BIM-udviklingen. Udnævnelsen af Mahmoud gør det muligt at tilføje et nyt lag til værktøjerne, så vi fortsat kan være på forkant på BIM-fronten.” Finn Møllgaard, Forretningsleder

BIM faggruppeleder Tonni Elkjær supplerer: ”Mulighederne og potentialet er uendeligt, og listen over udviklingsideer overgår milevidt den tid som Mahmoud har til rådighed. Jeg er dog sikker på at Mahmouds evner og interesse nok skal sikre os, at vi får et stort udbytte ud af hans indsats.”

Mahmoud vil i kraft af den nye rolle gå ind og påvirke udviklingen og sikre kvaliteten ved at minimere fejl. Det er derfor også et bevidst valg at Mahmoud indgår som en del af teamet for vores kvalitetsmæssige udvikling, så han aktivt når ud på tværs af vores teams.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang og der er allerede en række opgaver som jeg skal til at i gang med.” Mahmoud Iskandarani, BIM udvikler

This site uses cookies to store information on your computer | læs mere