Skip to main content Skip to footer

Building for the Next Generation,
Today

SJ

 

Hos Søren Jensen har vi i tre generationer bygget bro mellem innovation og ansvarlighed. Vi kombinerer ingeniørvidenskab med passion, kreativitet og den nyeste teknologi for at skabe bygninger, der giver værdi i dag og i morgen – for mennesker og miljø.

 

 

 

Regenerativt byggeri

Tænk, hvis man kunne skabe bygninger, der ikke belastede miljøet, men faktisk bidrog til at genoprette det. Det lyder utopisk, men hvis vi arbejder sammen på tværs af brancher og kompetencer, er det inden for rækkevidde.

 

Vi håber du vil med på rejsen.

 

Referencer

Gå på opdagelse i vores projekter

 

 

Kultur

Hvad vi tror på

Hos Søren Jensen ønsker vi at skabe fremtidens bygninger. Bygninger, der ikke blot er klimaneutrale, men som giver positivt tilbage til natur, miljø, klima og mennesker. Vi kombinerer klassisk ingeniørvidenskab med den nyeste teknologi og viden inden for området – og vi drives af passionen for at gøre en forskel. I dag er vi ejet af Søren Jensen Family Invest og en del af et større økosystem med en fælles vision: At udvikle og udbrede det regenerative byggeri.

 

Vil du med på rejsen?

Jobs

 

Ledige stillinger

 

Se alle ledige stillinger her.

Nyuddannet

Har du lige afsluttet din uddannelse?
Ansøg om et job hos Søren Jensen og vær med til at rykke branchen fremad.

Studerende

Søger du praktik eller studiejob,
eller ønsker du at skrive dit speciale hos os? Kontakt os her.

 

 

Viden og indsigt

 

Hvad vi interesserer os for

Vi tror på at næste generations byggeri er regenerativt og går derfor forrest for at finde de løsninger, der kan ind gå i en cirkulær dagsorden, hvor den bedst tænkelige balance opnås mellem bevaring af jordens ressourcer, investeret økonomi og rammen for det gode liv.

 

 

Artikler

 

 

 

Om os

Innovativ ingeniørkunst –
gennem tre generationer

Hos Søren Jensen går vi forrest og skaber ingeniørkunst, der gør en positiv forskel. Vores arbejde dækker alle ingeniørdiscipliner inden for anlæg, konstruktioner, installationer og brand, og vi har stor erfaring med samtlige byggeriets faser.

 

 

 

 

 

Investeringer og Projekter

Green Dozer

GreenDozer er en online platform dedikeret til at reducere byggebranchens affald. Platformen forbinder håndværkere, producenter og kunder og giver dem et overblik over tilgængelige overskuds- og genbrugsmaterialer.

Hyphen

Hyphen-biopladen er et bæredygtigt byggemateriale baseret på svampe-mycelium. Teknologien tilbyder et mere CO2-venligt og cirkulært alternativ til traditionelle byggematerialer, som f.eks. plast og cement. Projektet er under udarbejdelse i samarbejde med Horn Bordplader og Sleth Arkitekter

Soletair Power

Soletair Power bygger plug-and-play systemer, der opsuger CO2 fra luften i og omkring bygninger. Ved hjælp af denne teknologi kan bygninger optage mere CO2, end byggeriet har udledt, hvilket gør det til en vigtig brik i det regenerative byggeri.

a:gain

a:gain fremstiller cirkulære, bæredygtige og brugervenlige produkter til bygningssektoren – baseret på affald og overskudsmaterialer. Alle løsninger er designet med nem demontering og digital integration for øje.

Center for Regenerativt Byggeri

Søren Jensen har i partnerskab med Aarhus Universitet og Arkitektskolen Aarhus stiftet Aarhus Center for Regenerativt Byggeri. Målet er at fremme forskning inden for regenerativt byggeri, herunder bæredygtig byggepraksis og bæredygtige byggematerialer.

Søren Jensen Technologies

Hvert år bruges enorme ressourcer på at opføre, vedligeholde og drifte ejendomme. Søren Jensen Technologies udvikler digitale løsninger, der letter arbejdet og skaber værdi for både mennesker og miljø.

 

 

Kontakt

Get in touch

Søren Jensen er ikke blot et ingeniørfirma. Selskabet er ejet af Søren Jensen Family Invest, er det en del af et større økosystem, der fremmer regenerativt byggeri.

 

 

 

Frank Jensen

Ejer

[email protected]
+45 4194 9400

Andreas Castberg

Kommerciel direktør

[email protected]
+45 2429 8450

Kristian Flyvholm

Direktør Salg- & konceptudvikling

[email protected]
+45 4194 9444

Ulrik E. Fink

Adm. Direktør

[email protected]
+45 2688 6700